Structura fundamentală a unei pagini de destinație este compusă dintr-un ansamblu esențial de elemente. Aceste componente de bază, așa cum le-am putea numi, ar trebui să fie luate în considerare atunci când creezi conținutul paginii.

Există cititori care ar putea fi nemulțumiți de acest lucru. Într-un final, nu presupune marketingul eficient găsirea de modalități de a se diferenția de ceilalți? De ce ai fi restricționat de un format prestabilit de pagină de destinație? Nu vei sfârși prin a avea un conținut… previzibil?

Înțelegem acest aspect. Totuși, există o zicală veche care se potrivește aici:

Cunoaște regulile bine pentru a le putea rupe eficient.

Aproape toate paginile de destinație care au o rată bună de conversie o fac pentru că au început cu fundamentul de bază. Indiferent de obiectivul lor de conversie. Indiferent de publicul țintă. Indiferent de nivelul de preț al produsului sau serviciului oferit. Și indiferent de tipul campaniei desfășurate. Acest lucru se întâmplă în mare parte deoarece structura unei pagini de destinație este axată pe persuasiune și conține elemente care ajută la persuasiune.

Prin înțelegerea elementelor esențiale ale unei pagini de destinație și prin asigurarea că te conformezi acestor reguli, vei garanta o conversie mai mare. Apoi, poți găsi modalități unice și ingenioase de a optimiza conținutul paginii.

Uită-te la ilustrație. Deși propria ta pagină ar putea arăta un pic diferit, aceleași blocuri de construcție fundamentale ale unei pagini de destinație ar trebui să fie prezente. Mai jos, vom discuta detaliat fiecare componentă.

7

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *